Kendi Bar CNR Food İstanbul Gıda ve İçecek Fuar’ında Büyük İlgi ile Karşılandı

Türkiye’nin şekerlemecisi Kendi Bar olarak, CNR Food İstanbul Gıda ve İçecek Fuar’ında biz de yerimizi aldık!

Dünyada 7 trilyon, ülkemizde ise 400 milyar dolarlık bir büyüme gösteren gıda ve içecek sektörü, 1-4 Eylül tarihleri arasında CNR Food İstanbul Fuarı’nda bir araya geldi. Katılan ülkeler arasında Hollanda, Irak, İran, Kosova, Makedonya ve Rusya’nın da bulunduğu 20’yi aşkın ülkeden 2.000’in üzerinde marka ve 2.500’ün üzerinde satın almacı karşılandı.

4 gün boyunca süren fuar, hem katılımcılar hem de tedarikçiler tarafından oldukça olumlu yorumlarla anıldı. İhracatı artırmak, mevcut pazardaki payı daha da büyütmek ve pazar çeşitliliğini sağlamak adına açılan bu önemli fuarda, Kendi Bar olarak yerimizi aldık. El üretimi olarak ortaya çıkardığımız ve Türkiye’nin birçok yerine ulaştırdığımız şekerlerimizi, dünyaya tanıtmak ve gülümsemeleri paylaşmak oldukça gurur verici.

Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan Food İstanbul Fuarı’nda bulunduğumuz süre zarfında, doğal, katkısız ve lezzetli şekerlerimizi, kalite standartlarımızdan ve güler yüzümüzden ödün vermeden sunarak gerçekleştirdik.

Hem çocuklara hem de büyüklere hitap eden şekerlerimizin nasıl yapıldığını göstermek için hazırladığımız şeker gösterimizde ustalarımız hünerlerini sergilerken, markamız da fuarın ilgi odağı haline geldi. Birbirinden lezzetli ve renkli el üretimi şekerlerimizi ilk defa deneyimleyen fuar katılımcılarının olumlu geri dönüşleri, işimizi doğru en doğru şekilde sürdürdüğümüzün bir göstergesi.

Her geçen gün genişleyen ihracat ağımızla dünyaya mutluluk dağıtmaya devam ediyoruz. Gelecek fuarlarda buluşmak ve yüzleri her zaman güldürmek üzere…

1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
7 7
8 8
9 9
10 10